Această carte o consider un foarte bun început pentru iniţierea secretele meditaţiei profunde, pline de bucurie, atât pentru începători, cât şi pentru cei care meditează de mai mult timp.

Meditaţia pentru începători îţi oferă recomandări simple dar convingătoare pentru găsirea păcii interioare. În această carte nu am descoperit doar un mentor spiritual care ştie cum să împărtăşească din experienţa lui de peste treizeci de ani din domeniul meditaţiei, însă şi unul care te inspiră în activităţile din viaţă, îmbogăţindu-le, dacă sunt începute prin meditaţie.

Acest ghid este unul progresiv pentru pătrunderea într-unul dintre cele mai maiestuoase şi aducătoare de împlinire domenii ale conştiinţei, oferind o abordarea a conştientizării la nivelul conştientului, subconştientului şi a supraconştientului.

Ghidul este bine structurat şi fiecare capitol include întrebări şi răspunsuri care dezvoltă şi clarifică informaţiile prezentate, urmate de exerciţii progresive de vizualizare şi meditaţie.

În cazul în care doreşti, poţi cumpăra această carte de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>