Paul McKenna a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucură de succes în viaţa, extrăgând din acesta acele strategii şi tehnici cognitiv-comportamentale care ne vor ajută să gândim în acelaşi mod precum cei care îşi ating întotdeauna obiectivele autoimpuse.

“Succesul şi fericirea nu sunt accidente care li se întâmplă doar anumitor oameni. Aceste stări sunt obţinute prin modalităţi specifice de a gândi şi a acţiona în lumea care ne înconjoară”, susţine Paul McKenna.

Nu circumstanţele exterioare sunt cele care ne guvernează vieţile, este mesajul pe care ni-l transmite autorul, ci modul în care le percepem şi ne raportăm la ele. Orice schimbare vine mai întâi din interiorul nostru, iar tehnicile de restructurare cognitivă prezentate în acest volumul ne ajută să obţinem tot ceea ce ne dorim dacă repetăm câte şapte zile modalităţile de programare specifice fiecărei zile.

Cartea O viaţă nouă în 7 zile este însoţită de un CD de programare neuro-lingvistică, în lectura îndrăgitului actor Victor Rebengiuc.

Îţi recomand să cumperi cartea de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>