Acum câţiva ani am văzut filmul “The Secret” şi a fost fascinat cu Legea Atracţiei. Cu toate acestea, după o scurtă perioadă de încercarea de a lucra cu conceptul, am abandonat curând. Pur şi simplu nu a funcţionat pentru mine.

Mulţi oameni, probabil, au avut aceeaşi experienţă cu Legea Atracţie şi au devenit complet cinici despre abordare. După câţiva ani în care am continuat să căut o viaţă bună: cu sănătate, bogăţie şi fericire, întrucât nu am realizat progrese majore, am văzut “The Secret”, din nou.

Sincer, a fost poate mai interesant a doua oară când l-am vazut, poate din cauza experienţelor avute între timp. Dar, şi acum, conceptul de Legea de Atracţie a continuat să mă intrige.

Am căutat pe internet, ceva ce ar putea explica mai departe ceea ce am văzut în film. Cumva, filmul chiar nu pare a fi complet, ci mai degrabă vag. Aşa am dat peste un clip video şi apoi un link la programul “Cele 11 Legi Uitate” – “The 11 Forgotten Laws”.

Acum, pentru un consumator precaut pagina arată cam şmecheră. Am citit câteva comentarii, mi-a plăcut că garanta banii înapoi în 60 zile, aşa că am mers mai departe şi a achiziţionat programul, motivata de bonusuri, care în torrente nu erau ataşate.

Când am cumpărat pachetul, m-am aşezat şi am ascultat fişierele audio fără întrerupere, în şase ore. Am fost în bombardat de informaţii, care păreau să fie de altfel de bun simţ, dar care totuşi nimeni nu te învaţă vreodată. Am descoperit că Legea Atracţiei este doar vârful unui uriaş aisberg. Există o mulţime de alţi factori care contribuie la manifestarea viselor.

Bob Proctor şi Maria Morrissey oferă un program de dezvoltare personală care, odată utilizat, schimbă percepţia şi te ajuta să începi să-ţi modifici modul de a gândi despre viaţă. Cursul principal din acest produs este o serie de 12 DVD-uri în care Bob Proctor Şi Maria Morrissey descoperă şi adânceasc cartea simplă şi totuşi excepţională a lui Raymond Holliwell “Lucrând cu Legea”. În plus sunt oferite transcrierile în format PDF, manualul detaliat şi patru elemente bonus, care includ mai multe cărţi, audio, şi meditaţii ghidare.

Pachetul conţine 95 de lecţii audio si lecţii scrise şi lungimea toată audio a cursului principal cu cele 11 Legi Uitate de este aproape şapte ore. Toate fişierele Audio vin în format MP3 şi pot fi ascultate pe orice computer sau player mp3 sau iPod.

11 Legi Uitate – Argumentele pro şi contra

Pro

 • Materialele pot fi parcurse oriunde prin diferite metode
  Cel mai important lucru despre acest curs este ca poate fi ascultat online, se poate decărca fiecare din cele 95 de lecţii audio pe laptopul sau pur şi simplu arse pe CD sau copiate pe dispozitivul pe care asculţi muzică. Poţi lua acest produs digital oriunde şi să îl audiezi când te deplasezi şi, de asemenea vizualiza lecţiile pe computer sau chiar imprima dacă aveţi nevoie.
 • Produsul este realizat de către specialişti
  Creatorii celor 11Legi Uitate, Maria Morrissey şi Bob Proctor, au lucrat o viaţă întreagă pe această temă a Legii Atracţiei. Au învăţat-o, trăit-o şi creat cursuri despre ea timp de mai mulţi ani. Dacă a existat vreodata cineva pe care am putea să-i fi considerat “experţi” pentru acest subiect, ar fi în mod absolut aceşti oameni.
 • 60 de zile de garanţie pentru restituirea banilor
  Bob Proctor şi Maria Morrissey ofertă o garanţie de 60 de zile  pentru produsul “The 11 Forgotten Laws” şi în cazul în care nu sunteţi complet mulţumit de rezultate The Pentru a completa de marfuri 11 uitat legilor şi în cazul în care nu sunteţi complet mulţumit de rezulate, vei primi banii înapoi

Contra

 • Antrenamentele
  Există o mulţime de metode puternice descrise explicit sau implicit pe parcursul întregului curs, şi cu toate acestea aş fi apreciat mai bine dacă ar fi avut o secţiune clară de antrenament, pentru un proces pas cu pas de a aprofunda conceptele din curs la un nivel mai profund al fiinţei.
 • Cursul ar putea fi un pic copleşitor la început
  Unii oameni pot fi copleşiţi de atât de multe date incluse în 11 Legi Uitate. Consider că ar fi util un rezmat imprimat pentru fiecare secţiune a cursului 11 Legi Uitate.

După câteva zile de aplicare am observat schimbări în viaţa mea. Am putut conşientiza cum gândirea mea trece de la intens negativ la extrem pozitiv. O lume nouă şi o viaţă nouă, pe care nu le-nu am aşteptat sau experimentat înainte. Cele mai trăiri din viaţa mea au fost încapsulate în frică, îndoială, şi de nesiguranţă. Dintr-o dată, am început să fac lucrurile pe care le doresc, am început o nouă afacere şi mi-am revitalizat relaţiile.

11 Forgotten Laws  by Bob Proctor and Mary Morrissey (Free Download)

Poţi descărca programul de dezvoltare personală folosind link-urile următoare, iar dacă îţi place, te sfătuiesc să îl cumperi de pe site-ul “The 11 Forgotten Laws”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>