Take Me Home Tonight este un film cu şi despre adolescenţi, puţin forţat şi pe alocuri moralizator, care însă este salvat de coloana sonoră bine aleasă.

Îţi recomand să-l vezi împreună cu “gaşca” pentru că filmul are câteva momente cu adevarat amuzante, iar povestea tânărului absolvent de colegiu este regizată ok.

Rezumat
În 1988, un absolvent nehotărât căruia îi lipseşte şi ambiţia şe întâlneşte cu fata visurilor sale, pe care nu a mai văzut-o de şase ani. Stânjenit de slujba lui prost plătită la un magazin video local, născoceşte repede o minciună, afirmând că lucrează la o mare corporaţie. Când tânăra îl invită la o mare petrecere în aceeaşi seară, minciuna creşte asemenea unui bulgăre, pe măsură ce în moduri adesea ciudate îşi ascunde mediocritatea. Pe măsură ce se apropie de fata pe care încearcă să o impresioneze, trebuie să se hotărască dacă îi spune adevărul sau continuă să trăiască această minciună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>